Uusi koti Turun Gränsbackassa

Muuttovalmis

Myyntiesite

Valpuriin on valmistunut yhteensä 43 omistusasuntoa yksiöstä nelikkoon. Suuret ikkunat tuovat asuntoon luonnonvaloa ja parveke on kesällä kuin yksi huone lisää. Palvelut ovat aivan vieressä sillä Länsikeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi

Vuoden 2020 aikana suunnitteille lähtee korttelin viimeinen kohde, 6-kerroksinen As Oy Turun Gränsbackan Volter, johon rakentuu omistusasuntoja. Gränsbackan alue sijoittuu aivan palveluiden viereen Länsikeskusta vastapäätä.

YH Kodit omistusasuntohaku

Selaa YH Kodeilla tarjolla olevia omistusasuntoja.

Tutustu alueeseen yläilmoista

Katso

Asunnot kohteessa

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • - - - - - -
  • Asunnot kohteessa

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Gränsbackan Valpurista!

Linnankatu 13, 20100 Turku Huoneistokeskus Turku Puh. 020-780 2500

Yhtiön tiedot

Asunnot varustetaan tietoliikennekaapeloinnilla ja taloyhtiöön toteutetaan vastikkeellinen laajakaistayhteys sekä kaapeli-tv-yhteys. Sähkö ja käyttövesi mitataan huoneistokohtaisesti. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on ovipuhelimet.

Idyllinen kaupunkilaisen asuinpaikka

Turun Gränsbackan alue sijoittuu aivan palveluiden viereen Länsikeskusta vastapäätä. Tien toisella puolella sijaitsevassa Länsikeskuksessa on mm. isoimmat päivittäistavarakaupat, apteekki sekä urheilutarvikeliike. Pryssinkadulla sijaitsevan Valpurin eteläpuolelta löytyvät Kuninkojan alajuoksun metsäiset puistot, kuten Kustavinpuisto. Metsäiset polut ja maastot ovat ihanteellisia aamulenkille koiran kanssa.