KOHDE ON LOPPUUNMYYTY. Nyt on mahdollisuus päästä asumaan kartanomiljöön ja arboretumin väriloiston kupeeseen. Tampereen Hatanpäälle, kaupungin keskustan tuntumaan kohoaa uusia omistusasuntoja Kartanonportin kortteliin jokaiseen makuun ja eri elämänvaiheisiin. Hatanpään Ruhtinaaseen rakentuu yhteensä 54 omistusasuntoa 21,0 m2 yksiöstä 50,5 m2 kolmioon. Pyhäjärven rantamaisemat aukeavat vain kivenheiton päässä. Julkisen liikenteen verkosto on erinomainen ja bussit kulkevat säännöllisesti kodin vierestä keskustaan ja esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle.

Myynnissä / valmistuminen 29.11.2019 Asunto Oy Tampereen Hatanpään Ruhtinas Hatanpään puistokuja 27, 33900 TAMPERE

Myyntiesite

Hatanpään Ruhtinaaseen rakentuu yhteensä 54 omistusasuntoa 21,0 m2 yksiöstä 50,5 m2 kolmioon. Idyllisen Hatanpään kartanon tuntumasta on lyhyt matka tulevalle Kannelle ja Areenalle sekä Ratinan uudelle kauppakeskukselle. Rantaa pitkin kulkevaa maisemareittiä ja Ratinan uutta pyörätunnelia pitkin pääsee kätevästi asioille kaupunkiin.

Materiaaliesite

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi kolme sisustuskokonaisuutta. Vaihtoehtoisesti voit valita materiaalit myös oman mielesi mukaan. Kysy valintojen aikataulusta välittäjältäsi. Materiaalit ovat nähtävillä kiinteistönvälittäjän toimistolla.

Työmaan terveiset

NCC:n Hatanpään työmaa on vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, missä otetaan huomioon työmaan energiatehokkuus ja kestävä kehitys. Seuraa työmaan viikkotiedotteita ja etenemistä.

Esittelyvideo alueesta

Katso

Asunnot kohteessa

Hatanpään Ruhtinaan seitsemässä kerroksessa on yhteensä 54 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 21,0 neliön yksiöstä 50,5 neliön kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tuomassa lisätilaa.

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • - - - - - -
  • Asunnot kohteessa

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Hatanpään Ruhtinaasta!

Hämeenkatu 6, 33100 Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV Isto Matalamäki Puh. 050 389 6804

Yhtiön tiedot

Kellarin irtaimistovarastot ja saunatilat löytyvät kellarikerroksesta. Pysäköintihalliin on sisäkulkuyhteys. Taloyhtiön sisäpihalle rakentuu korttelin yhteinen oleskelualue kalusteineen ja viheristutuksineen. Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-myymälä palvelee saman korttelin naapuritalossa katutasossa.
Osoite Hatanpään puistokuja 27, TAMPERE
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen 11/2019
Asuntoja 54
Kerroslukumäärä 7
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Lämmitys Kaukolämpö vesikiertoisin patterein. Pesuhuoneiden lattiassa sähköllä toimiva mukavuuslämmitys.

Arvioidut asumiskustannukset

Hoitovastike 4.95 € m2/kk
Pääomavastike 0.352 € osake/kk (sisältää vain lainan koron)

Idyllinen kaupunkilaisen asuinpaikka

Idyllisen Hatanpään kartanon tuntumasta on lyhyt matka tulevalle Kannelle ja Areenalle sekä Ratinan uudelle kauppakeskukselle. Rantaa pitkin kulkevaa maisemareittiä ja Ratinan uutta pyörätunnelia pitkin pääsee kätevästi asioille kaupunkiin. Julkisen liikenteen verkosto on erinomainen ja bussit kulkevat säännöllisesti kodin vierestä keskustaan ja esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle.