Tampereen Hatanpäälle rakentuu viihtyisä asuinkortteli, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita koteja. Sijoita hyvään arkeen erinomaisella paikalla, pidetyn kaupunginosan sydämessä. Täällä elämääsi kuuluvat vehreät puistot, rantamaisemat, hyvät liikenneyhteydet ja mainio palvelutarjonta. Tervetuloa kotiin. Elokuussa 2022 valmistuneisiin Hatanpään Paronittareen ja Keisarinnaan rakentui yhteensä 84 asuntoa. Keisarinnasta löytyy 39 asuntoa yksiöstä pieneen kolmioon kooltaan 28,0-51,0 m2. Paronittareen taas rakentui 45 asuntoa kooltaan 28,5-46,0 m2. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä parkkihallissa. Hatanpäällä sekä urbaani elämänmeno, että jalopuiden suojaan kätkeytyvät levähdyspaikat ovat arjessasi läsnä. Kaupunginosa tunnetaan upeasta Hatanpään Aarboretumista, jota rytmittävät perennat, ruusutarhat ja majesteetilliset kulkureitit. Uimaranta löytyy viiden minuutin pyöräilymatkan päästä Rantaperkiöstä. Rauhallisista tunnelmista pääset nopeasti kaupungin energiseen ytimeen. Pyöräilet reilussa viidessä minuutissa vaikkapa ostoksille Ratinan kauppakeskukseen tai peli-iltaan Nokia-areenalle. Sykkivä kaupunkielämä, nopeat liikenneyhteydet ja kesäiset piknikpaikat ovat Hatanpäässä kaikki kätesi ulottuvilla. Päivittäiset ruokaostokset voit hoitaa oman korttelin lähikaupassa. Korttelin vieressä sijaitsee tuleva Viinikanlahden asuinalue, joka yhdistää Hatanpään asuinalueen keskustaan.

Muuttovalmis Asunto Oy Tampereen Hatanpään Keisarinna Hatanpään puistokuja 25, 33900 TAMPERE

Myyntiesite

As Oy Tampereen Hatanpään Keisarinnassa on yhteensä 39 omistusasuntoa.

Paronittaren asunnot

Tutustu viereiseen Paronittaren vapaana oleviin asuntoihin.

YH Kodit rakennuttajana

Kestävyys, laadukkuus ja vastuullisuus ovat YH Kotien rakennuttamisen kivijalat. Rakennutamme vuosittain noin 500–1000 asuntoa.

Asunnot kohteessa

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • A6 1. 32.5 m2 1H+KT+ALK 49 505,70 € 164 900,00 €
  • A7 1. 28.0 m2 1H+KT 47 835,41 € 159 700,00 €
  • Yksiöt

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Hatanpään Keisarinnasta!

Hämeenkatu 6, 33100 Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV Henri Nykänen Puh. 050 513 2921
Hämeenkatu 6, 33100 Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV Isto Matalamäki Puh. 050 389 6804

Yhtiön tiedot

Arvio vastikkeista ja muista maksuista on rakentamisvaiheen jälkeiselle ensimmäiselle tilikaudelle. Laina-aika on 25 vuotta + rakentamisaika. Laina on sidottu 12 kk Eb-korkoon + 0,90 % marginaali. Talousarviossa ja RS-hinnastossa olevat pääomavastikearviot on laskettu 0,95 % kokonaiskorolla, joka on hieman korkeampi, kuin arviointihetken korkotaso. Valmistumisen jälkeen kaksi ensimmäistä vuotta on lyhennysvapaata. Jotta lyhennystä ja korkoa vastaava summa on yhtiön tilillä lainan ensimmäisenä lyhennyspäivänä, aletaan pääomavastiketta, jolla katetaan lainan lyhennys ja korko, periä noin puoli vuotta aiemmin ennen ensimmäistä lyhennystä. Kohde rakennetaan määräalalle vuokratontille. Määräalan vuokra-aika on alkanut 1.11.2020 vuokra-ajan ollessa 50 vuotta ja päättyen 31.10.2070. Tontin vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Yhtiö voi myöhemmin ostaa ja omistaa määräalan. Yhtiöllä on mahdollisuus lunastaa tontin määräala ensimmäisen kerran 10 vuoden kuluttua vuokra-ajan alkamisesta ja sen jälkeen aina viiden vuoden välein. Lunastuksen ehdoista on sovittu esisopimuksessa.
Osoite Hatanpään puistokuja 25, TAMPERE
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen 8/2022
Asuntoja 39
Kerroslukumäärä 6
Tontti vuokra
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Yhteiset tilat Irtaimistovarastot, polkupyörävarasto, kuivaushuone, saunatilat, etätyötila
Autopaikka Autopaikat sijaitsevat Kiinteistö Oy Hatanpäänkulman Parkissa. Myydään erillisinä osakkeina.
Ilmanvaihto Koneellinen keskitetty ilmanvaihto
Lämmitys Kaukolämpö vesikiertoisin patterein. Pesuhuoneissa sähköllä toimiva lattialämmitys asunnon sähköstä.
Energialuokka B2018

Arvioidut asumiskustannukset

Hoitovastike 5.70 € m2/kk
Pääomavastike 0.332 € osake/kk (sisältää vain lainan koron)
Vesimaksuennakko 20.00 EUR/kk. huoneistokohtaiset vesimittarit, tasaus kulutuksen mukaan
Kaapeli-TV ja nettivastike Taloyhtiölaajakaista DNA 10M 2,00EUR/huoneisto/kk.

Keskustan syke ja Pyhäjärven ranta aivan ulottuvillasi

Hatanpäällä elämääsi kuuluvat vehreät puistot, rantamaisemat, hyvät liikenneyhteydet ja mainio palvelutarjonta. Pyöräilet reilussa viidessä minuutissa vaikkapa ostoksille Ratinan kauppakeskukseen tai peli-iltaan Uros-Areenalle. Oma lähikauppa löytyy samasta korttelista ja Rantaperkiön uimarannallekin pyöräilet viidessä minuutissa.