Hatanpään Kreiviin on valmistunutyhteensä 53 omistusasuntoa 26,5 m2 yksiöstä 89,5 m2 kolmioon. Tampereen keskustan eteläpuolella sijaitseva Hatanpää on nimetty Hatanpään kartanon mukaan. Naapurustossa sijaitseva kartano, sitä ympäröivä puistoalue ja arboretum ovat Tampereella ainutlaatuista miljöötä näin lähellä keskustaa. Pyhäjärven rantamaisemat aukeavat vain kivenheiton päässä. Julkisen liikenteen verkosto on erinomainen ja bussit kulkevat säännöllisesti kodin vierestä keskustaan ja esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle.

Muuttovalmis Asunto Oy Tampereen Hatanpään Kreivi Hatanpään puistokuja 27, 33900 TAMPERE

Myyntiesite

Hatanpään Kreiviin on valmistunut yhteensä 53 omistusasuntoa 26,5 m2 yksiöstä 89,5 m2 kolmioon. Voit ladata alla olevasta linkistä esitteen tai selata sivuilla asuntojen tarkempia tietoja.

Materiaaliesite

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi kolme sisustuskokonaisuutta.

Työmaan terveiset

NCC:n Hatanpään työmaa on vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, missä otetaan huomioon työmaan energiatehokkuus ja kestävä kehitys. Seuraa työmaan viikkotiedotteita ja etenemistä.

Tutustu alueeseen yläilmoista

Katso

Asunnot kohteessa

Hatanpään Kreiviin valmistui yhteensä 53 omistusasuntoa 26,5 m2 yksiöstä 89,5 m2 kolmioon. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tuomassa lisätilaa.

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • B103 7. 89.5 m2 3H+K+S 137 830,77 € 458 800,00 €
  • Kolmiot

Lähetä varauspyyntö asunnosta

Voit lähettää varauspyynnön mieleisestäsi asunnosta täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Asuntomyyjä on sinuun yhteydessä ja saat vahvistuksen varauksestasi vielä sähköpostiisi. Huomioithan että asuntojen varaustilanne päivittyy nettisivuillemme hieman viiveellä. Kirjoita avoimeen lisätietoja kenttään, mikäli haluat varata myös autopaikan tai sinulla on muita toiveita. Mikäli sinua eniten kiinnostava asunto on jo varattu, voit ilmoittautua jonoon varasijalle.

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Hatanpään Kreivistä!

Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere Kiinteistömaailma Ratina Puh. 03 3124 2700
Hämeenkatu 6, 33100 Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV Isto Matalamäki Puh. 050 389 6804

Yhtiön tiedot

Kellarin irtaimistovarastot ja saunatilat löytyvät kellarikerroksesta. Pysäköintihalliin on sisäkulkuyhteys. Taloyhtiön sisäpihalle rakentuu korttelin yhteinen oleskelualue kalusteineen ja viheristutuksineen. Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-myymälä palvelee saman korttelin naapuritalossa katutasossa.
Osoite Hatanpään puistokuja 27, TAMPERE
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen 10/2019
Asuntoja 53
Kerroslukumäärä 7
Tontti vuokra
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Yhteiset tilat Saunaosasto, kuivaushuone, irtaimistovarasto, väestönsuoja,urheiluvälinevarasto, polkupyörävarasto.
Autopaikka Autopaikat sijaitsevat Kiinteistö Oy Hatanpäänkulman Parkissa. Myydään erillisinä osakkeina.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Lämmitys Kaukolämpö vesikiertoisin patterein. Pesuhuoneiden lattiassa sähköllä toimiva mukavuuslämmitys.
Energialuokka C2013

Arvioidut asumiskustannukset

Hoitovastike 4.95 € m2/kk
Pääomavastike 0.408 € osake/kk (sisältää vain lainan koron)
Vesimaksuennakko 18.00 EUR/kk. huoneistokohtaiset vesimittarit, tasaus kulutuksen mukaan
Kaapeli-TV ja nettivastike 10 M yhtiölaajakaista 5,80 EUR/huoneisto/kk.

Viiden tähden sijainnilla

Tampereen keskustan eteläpuolella sijaitseva Hatanpää on nimetty Hatanpään kartanon mukaan. Naapuristossa sijaitseva kartano, sitä ympäröivä puistoalue ja arboretum ovat Tampereella ainutlaatuista miljöötä lähellä keskustaa. Pyhäjärven rantamaisemat ovat lähellä ja rantaa pitkin kulkevaa maisemareittiä on mukava kävellä tai pyöräillä kaupunkiin asioille. Ruokakauppa löytyy samasta korttelista ja Hatanpään Valtatieltä kulkee useampikin bussiyhteys eri suuntiin Tamperetta. Pääset lentokentällekin näppäräsit lähes etuoveltasi, sillä lentokenttäbussi kulkee myös Hatanpään Valtatien kautta.