Hatanpään Kartanonportin korttelin viimeisen vaiheen suunnittelu on käynnistynyt. Korttelin suojaisimmalle paikalle rakentuu vielä kaksi kerrostaloa, joihin tulee monipuolinen asuntovalikoima yksiöstä nelikkoon. Kaikissa asunnoissa on parveke. Sijainti Hatanpäällä on mitä mainioin. Omassa kotikorttelissa sinua palvelee lähikauppa ja keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Pyörällä hurautat Ratinan kauppakeskukseen 7 minuutissa. Voit valita nopean reitin Hatanpään valtatietä pitkin tai nauttia järvimaisemista menemällä rantareittiä. Myös julkisilla pääsee liikkumaan helposti, sillä bussit kulkevat aivan vierestä. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi niin saat tiedon ensimmäisenä, kun asunnot tulevat varattaviksi!

Suunnitteilla Asunto Oy Tampereen Hatanpään Laamanni Hatanpään puistokuja 25, 33900 TAMPERE

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi ja kerro meille millaista asuntoa olet etsimässä.

Arboretum

Hatanpään arboretumissa voit tutustua puihin, pensaisiin, perennoihin, kesäkukkiin sekä maustekasveihin. Arboretumin helmi on ruusutarha, joka sijaitsee Hatanpään kartanorakennuksen eteläpuolella. Ruusutarha rajautuu vanhaan kartanopuistoon. Arboretumissa toimii myös kesäkahvila.

Ratinan kauppakeskuksen palvelut

Keskusta ja Ratinan kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Omassa kotikorttelissa sinua palvelee lähikauppa.

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi niin saat tiedon hankkeen edistymisestä

Aleksis Kiven katu 26 (5. krs), 33200 Tampere YH Kodit Minna Huumo Puh. 050 408 7057

Kartanonportin viimeisen vaiheen talot sijaitsevat korttelin suojaisimmalla paikalla.