KOHDE ON LOPPUUNMYYTY. Vain kulman takana keskustasta! Nyt on mahdollisuus päästä asumaan kartanomiljöön ja arboretumin väriloiston kupeeseen. Tampereen Hatanpäälle, kaupungin keskustan tuntumaan kohoaa uusia omistusasuntoja Kartanonportin kortteliin jokaiseen makuun ja eri elämänvaiheisiin. Hatanpään Ritarin seitsemässä kerroksessa 55 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 26,5 neliön yksiöstä 44 neliön kaksioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tuomaan lisätilaa jokaiseen kotiin.

Myynnissä / valmistuminen 31.10.2019 Asunto Oy Tampereen Hatanpään Ritari Hatanpään puistokuja 27, 33900 TAMPERE

Myyntiesite

Hatanpään Ritarin seitsemässä kerroksessa on 55 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 26,5 neliön yksiöstä 44 neliön kaksioihin. Voit ladata alla olevasta linkistä esitteen tai selata sivuilla asuntojen tarkempia tietoja.

Materiaaliesite

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi kolme sisustuskokonaisuutta. Vaihtoehtoisesti voit valita materiaalit myös oman mielesi mukaan. Kysy valintojen aikataulusta välittäjältäsi. Materiaalit ovat nähtävillä YH Kotien toimistolla.

Työmaan terveiset

NCC:n Hatanpään työmaa on vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, missä otetaan huomioon työmaan energiatehokkuus ja kestävä kehitys. Seuraa työmaan viikkotiedotteita ja etenemistä.

Tutustu alueeseen yläilmoista

Katso

Asunnot kohteessa

Hatanpään Ritarin seitsemässä kerroksessa on 55 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 26,5 neliön yksiöstä 44 neliön kaksioihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tuomassa lisätilaa.

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • - - - - - -
  • Asunnot kohteessa

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Hatanpään Ritarista!

Aleksis Kiven katu 26 (5. krs), 33200 Tampere YH Kodit Minna Huumo Puh. 050 408 7057

Yhtiön tiedot

Kellarin irtaimistovarastot ja saunatilat löytyvät kellarikerroksesta. Pysäköintihalliin on sisäkulkuyhteys. Taloyhtiön sisäpihalle rakentuu korttelin yhteinen oleskelualue kalusteineen ja viheristutuksineen. Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-myymälä palvelee saman korttelin naapuritalossa katutasossa.
Osoite Hatanpään puistokuja 27, TAMPERE
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen 10/2019
Asuntoja 55
Kerroslukumäärä 7
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Lämmitys Kaukolämpö vesikiertoisin patterein

Arvioidut asumiskustannukset

Hoitovastike 4.95 € m2/kk
Pääomavastike 0.355 € osake/kk (sisältää vain lainan koron)

Idyllinen kaupunkilaisen asuinpaikka

Idyllisen Hatanpään kartanon tuntumasta on lyhyt matka tulevalle Kannelle ja Areenalle sekä Ratinan uudelle kauppakeskukselle. Rantaa pitkin kulkevaa maisemareittiä ja Ratinan uutta pyörätunnelia pitkin pääsee kätevästi asioille kaupunkiin. Julkisen liikenteen verkosto on erinomainen ja bussit kulkevat säännöllisesti kodin vierestä keskustaan ja esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle.