Tikkutehtaan Loimu on valmistunut keskustan kupeeseen vanhan tulitikkutehtaan kortteliin, jonka arkkitehtuurissa tullaan säilyttämään muistumia katutaiteesta ja alueen teollisuushistoriasta. Loimu erottuu asumisen massasta uniikilla arkkitehtuurillaan, laadukkailla julkisivumateriaaleillaan ja viihtyisillä piha-alueillaan. Paikalla muurattu kaunis tiili rakennuksen itä- ja eteläjulkisivuissa sekä ajan mittaan kauniisti patinoituva corten-teräs osassa asuntoja henkivät vanhan teollisuusalueen tunnelmaa. Sen kanssa raikasta vuoropuhelua käyvät suojaisan sisäpihan ajattoman valkoiset pinnat, laadukkaat istutukset ja kiireettömään oleskeluun kutsuva viehättävä pikku aukio. Loimu tarjoaa nykyaikaisia koteja moderniin kaupunkielämään. Kaupungin parhaat kulkuyhteydet vievät hetkessä ydinkeskustan palveluiden äärelle, ja toisaalta monenlaisiin tarpeisiin muotoutuvat asunnot väljine asuntokohtaisine ulkotiloineen ja suojaisat piha-alueet kutsuvat rentoon kotoiluun Näsijärven ja Pispalan tunnelmallisessa syleilyssä.

Muuttovalmis Asunto Oy Tampereen Tikkutehtaan Loimu Tiporaitti 9, 33250 TAMPERE

Myyntiesite

Santalahteen rakentuu kompakteja sinkkukoteja, korkeita lofteja, upeita kattohuoneistoja ja perheasuntoja. Katso lisätiedot esitteestä.

Santalahden rantapuisto

Santalahden rantapuisto on uusi Näsijärven rannalle toteutettu toiminnallinen puistoalue. Se sijaitsee Särkänniemen ja Onkiniemen välittömässä läheisyydessä.

Uusi Santalahti

Uusi Santalahti on modernia kaupunkiasumista keskustan vieressä. Alueelle rakentuu yli tuhat asuntoa Tikkutehtaan, Pahvitehtaan ja Pisparannan kortteleihin YH Kotien ja Pohjola Rakennuksen yhteistyönä. Alueen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota oman kodin rauhaan, sisäpihojen viihtyisyyteen, Näsijärven upeisiin maisemiin sekä laadukkaaseen äänieristykseen.

Tutustu Tikkutehtaan kortteliin

Katso

Asunnot kohteessa

Tampereen tunnetuimman entisen teollisuusrakennuksen ympärille muodostuu moderni ja monimuotoinen kortteli, jonne on valmistuu asuntojen ohella palveluita ja liiketiloja. Tikkutehtaan kortteli on Santalahden kortteleista lähimpänä keskustaa ja sen asunnot ovat moderneja kaupunkikoteja urbaania asumista arvostaville.

Asunto Kerros Pinta-ala Huoneluku Myyntihinta Velaton hinta
  • E144 3. 38.5 m2 2H+KT 60 598,71 € 201 900,00 €
  • Ahp6 - 12.5 m2 autohallipaikka 5 235,75 € 15 900,00 €
  • Ahp7 - 12.5 m2 autohallipaikka 5 235,75 € 15 900,00 €
  • Ahp17 - 12.5 m2 autohallipaikka 5 235,75 € 15 900,00 €
  • Ahp25 - 12.5 m2 autohallipaikka 5 235,75 € 15 900,00 €
  • E155 4. 36.5 m2 2H+KT 60 032,29 € 202 400,00 €
  • Kaksiot

  • Muut

Lähetä varauspyyntö asunnosta

Voit lähettää varauspyynnön mieleisestäsi asunnosta täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Asuntomyyjä on sinuun yhteydessä ja saat vahvistuksen varauksestasi vielä sähköpostiisi. Huomioithan että asuntojen varaustilanne päivittyy nettisivuillemme hieman viiveellä. Kirjoita avoimeen lisätietoja kenttään, mikäli haluat varata myös autopaikan tai sinulla on muita toiveita. Mikäli sinua eniten kiinnostava asunto on jo varattu, voit ilmoittautua jonoon varasijalle.

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Tikkutehtaan Loimusta!

Tampellan esplanadi 11, 33100 Tampere Huom! Kiinteistönvälitys Tampere Emma Nummela Puh. 044 5454 588
Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere Kiinteistömaailma Ratina Tommi Luosmala Puh. 050 597 1531

Yhtiön tiedot

Tikkutehtaan Loimuun on valmistunut yhteensä 89 monipuolista asuntoa. Vanhan tulitikkutehtaan korttelin arkkitehtuurissa säilytetään muistumia alueen teollisuushistoriasta, Loimun valkoinen sisäpiha ja ulkopuolen tiiliverhous täydentävät toisiaan tässä ainutlaatuisessa kohteessa. Loimu sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla.
Osoite Tiporaitti 9, TAMPERE
Kiinteistötyyppi Kerrostalo
Arvioitu valmistuminen 2/2020
Asuntoja 89
Kerroslukumäärä 4
Tontti vuokra
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Yhteiset tilat Väestönsuojat 2kpl, joissa irtaimistovarastoja, siivouskomero, kuivaushuone. Piha-alueen pyörävarasto on yhteinen Tikkutehtaan Hehkun kanssa. Jätekeräys erillisessä jätehuoneessa korttelin autohallissa.
Autopaikka Yhteensä 31 autopaikkaa, jotka sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Lämmitys Kaukolämpö vesikiertoisin patterein. Pesuhuoneissa sähköllä toimiva lattialämmitys asunnon sähköstä.
Energialuokka C

Arvioidut asumiskustannukset

Hoitovastike 4.60 € m2/kk
Pääomavastike 0.34 € osake/kk (sisältää vain lainan koron)
Vesimaksuennakko 20.00 EUR/kk. huoneistokohtaiset vesimittarit, tasaus kulutuksen mukaan
Kaapeli-TV ja nettivastike Taloyhtiölaajakaista 10 M 8,00EUR/huoneisto/kk.

Kivenheitto keskustaan

Santalahti sijaitsee aivan keskustan kupeessa lähellä Näsijärven rantaa. Santalahden uusi rantapuisto otetaan käyttöön vaiheittain kesästä 2019 alkaen. Puistoon tulee runsaasti tilaa oleiluun ja tekemiseen mm. uimaranta, koirapuisto, matonpesupaikka ja laaja laadukas nurmialue pelailuun, leijanlennättämiseen ja monenlaiseen puuhaan. Talvella alue yhdistyy järven jäähän ja luisteluratoihin. Puistossa tullaan järjestämään myös erilaisia tapahtumia.