Suunnitteilla Hatanpään Kartanonportin viimeinen kohde. Tampereen Hatanpäälle rakentuu viihtyisä asuinkortteli, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita koteja. Sijoita hyvään arkeen erinomaisella paikalla, pidetyn kaupunginosan sydämessä. Täällä elämääsi kuuluvat vehreät puistot, rantamaisemat, hyvät liikenneyhteydet ja mainio palvelutarjonta. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi niin saat ensimmäisenä tiedon hankkeen etenemisestä!

Suunnitteilla Asunto Oy Tampereen Hatanpään Kruununvouti Hatanpään puistokuja 23, 33900 TAMPERE

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi

Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi ja kerro meille millaista asuntoa olet etsimässä.

Hatanpään historiallinen alue

Hatanpää on kehittyvä, pitkän historian omaava alue, joka sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa. Hatanpään kartanoalue on merkittävä kulttuuriympäristö, jossa sijaitsee myös kaunis arboretum.

YH Kodit rakennuttajana

Kestävyys, laadukkuus ja vastuullisuus ovat YH Kotien rakennuttamisen kivijalat. Rakennutamme vuosittain noin 500–1000 asuntoa.

Ota yhteyttä – ja löydä kotisi Hatanpään Kruununvoudista!

Aleksis kiven 26, 33200 Tampere YH Kodit YH Kodit Puh. 010 227 3000

Uniikki sijainti

Hatanpäällä sekä urbaani elämänmeno, että jalopuiden suojaan kätkeytyvät levähdyspaikat ovat arjessasi läsnä. Kaupunginosa tunnetaan upeasta Hatanpään Aarboretumista, jota rytmittävät perennat, ruusutarhat ja majesteetilliset kulkureitit. Uimaranta löytyy 5 minuutin pyöräilymatkan päästä Rantaperkiöstä. Rauhallisista tunnelmista pääset nopeasti kaupungin energiseen ytimeen. Pyöräilet reilussa viidessä minuutissa vaikkapa ostoksille Ratinan kauppakeskukseen tai peli-iltaan Uros-Areenalle. Sykkivä kaupunkielämä, nopeat liikenneyhteydet ja kesäiset piknikpaikat ovat Hatanpäässä kaikki kätesi ulottuvilla. Päivittäiset ruokaostokset voit hoitaa oman korttelin lähikaupassa. Korttelin vieressä sijaitsee tuleva Viinikanlahden asuinalue, joka yhdistää Hatanpään asuinalueen keskustaan.